Најава за дружба „Дојран“ (од грчката страна)

Вело кружочка дружба „Кино Манаки“
February 13, 2017
Вело кружочка дружба „Дојран“ од Грчката страна
May 25, 2017

 

Ви ја најавуваме Мајската вело дружба која што ќе се одржи на 14ти мај (недела).

Ќе вртиме покрај Дојранското езерото од грчката страна каде што ќе бидеме гости на природата, ќе поминеме и низ локалните села со карактеристична архитектура за тој предел и како за крај ќе уживаме во преубавите и бескрајно жолтите полиња.

За нешто повеќе информации, пишете на:

milton@to4ak.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *